Verlovings- & trouwringen

Trouwringen of verlovingsringen zijn een bijzonder sieraad dat voor ieder bruidspaar de liefde voor elkaar weerspiegelt, maar ook voor iedereen anders weergegeven mag worden. Ringen die keer op keer herinneren aan jullie liefde voor elkaar en jullie bijzondere dag! Dat speciale ontwerp trouwringen bedenk je het liefste samen.

Door jullie samen ontworpen en speciaal voor jullie gesmeed! Tot in detail kunnen jullie zelf beslissen hoe de ringen eruit gaan zien waarbij ik jullie graag help bij dit bijzondere proces. Met een ontwerp van een edelsmid zijn jullie verzekerd van persoonlijke en unieke trouwringen. Hebben jullie samen al een ontwerp in gedachten? Dan werk ik dit graag met jullie verder uit.

Gaan jullie samen aan dit avontuur beginnen dan is het leuk om eens in de winkel te komen kijken. Hier kun je inspiratie opdoen uit de collectie trouwringen. Dit kan een basis vormen voor jullie trouwringen. De ringen kunnen helemaal aangepast worden naar jullie wens, de breedte, de vorm en de steentjes. Dat maakt het uitzoeken bij een edelsmid zo uniek.