Over Karin van Deursen

In 2013 heb ik, vanuit mijn atelier aan huis, de stap gemaakt naar mijn atelier met winkel aan het mooie park in het centrum van Nuenen.

Na de vakschool in Schoonhoven, mijn praktijkopleiding en mijn werkervaring bij erkende goudsmeden wist is dat mijn passie zich het beste vertaalt in mijn atelier.

Het atelier heeft een open karakter waardoor je ziet hoe mijn sieraden op ambachtelijke wijze worden gemaakt.

Van inspiratie en emotie naar ontwerp

Sieraden koop je met een bepaalde gedachten, en met een bepaald gevoel, vaak zit er een verhaal achter. unieke trouwringen,  een sieraad voor de geboorte van een kind of een herdenkingssieraad bij overlijden. Samen met u zoek ik de juiste vertaling van dat gevoel en die emotie van een belangrijke gebeurtenis naar een uniek sieraad, speciaal voor u.

Persoonlijke aandacht
Graag geef ik u alle aandacht en tijd om samen met u tot een mooi ontwerp te komen of te helpen bij de juiste keuze van een sieraad voor uzelf of uw geliefden. Het is mogelijk een afspraak te maken zodat u verzekerd bent van mijn onverdeelde aandacht en uiteraard bent u van harte welkom om de winkel binnen te lopen.

Bestaande Sieraden
Repareren, vermaken en/of vernieuwen van sieraden behoort hierbij ook zeker tot de mogelijkheden. Hierbij verwerk ik graag edelstenen in mijn creaties.

Veel plezier op mijn website en graag eens tot zien in de winkel!
Karin van Deursen